Psykolog Østerbro

samt Kurser i Den motiverende samtale

v/ privatpraktiserende psykolog Lone Agerskov

banner
Velkommen hos Psykolog Østerbro i København
 
 
 "Hos Psykolog Østerbro i København bærer samtalen præg af nærvær, ekspertise og engagement"
 
 
Ønsker du psykologhjælp hos erfaren psykolog i København - info på Psykolog Østerbros forside 
Ønsker du at læse mere om behandlingsområder se her
Ønsker du at læse uddybende om Psykolog Østerbro - læs videre nedenfor.
 
Psykolog i København - uddybende om virksomheden
Jeg er som psykolog en professionel samtalepartner. Titlen psykolog er en beskyttet titel, som kun må benyttes, hvis man har en universitetsuddannelse som cand.psych. eller cand.pæd.psych. Det er således din garanti for, at jeg som psykolog har en relevant teoretisk baggrund, og gør brug af videnskabelig anerkendte metoder.
Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg arbejder ifølge etiske principper for psykologer - og jeg har som psykolog tavshedspligt.
 
Udover min psykologuddannelse er jeg uddannet Internationalt Certificeret Coach (ICC) fra København - og tilbyder derfor en bred vifte af samtaleteknikker og metoder.
 
At gå til psykolog er en tillidssag. Jeg har skabt nogle rammer, hvor personer føler sig forstået og godt tilpas. Jeg yder terapi og rådgivning ud fra et samarbejdende princip. 
 
Jeg tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg benytter mig af metoder fra humanistisk- eksistenstialistisk terapi, kognitiv terapi, narrativ terapi samt systemisk terapi.
 
Jeg finder det vigtigt løbende at dygtiggøre mig, i form af løbende supervision samt efteruddannelseskurser for psykologer i København.
 
Psykolog Østerbro har praksis på indre Østerbro i København
Jeg har privat psykologpraksis på Østerbro i København. Jeg har praksis på Østerbrogade 146, 1. sal.
Klinikken ligger centralt og i rolige omgivelser på hjørnet af Østerbrogade og Vordingborggade. Nordhavn Station og Svanemøllen Station ligger 15 minutters gang fra klinikken, ligesom Trianglen kun er 10 minutters gang fra klinikken.
Østerbrogade 146 1. sal er et psykologfællesskab, hvor 8 privatpraktiserende psykologer i København holder til.
   
Priser hos Psykolog Østerbro i København
En samtaleterapi eller en coaching koster 900 kr. Varighed 60 minutter.
En familiecoaching med begge forældre koster 1500 kr. Varighed 2 timer.
En parterapi koster 1500 kr. Varighed 2 timer
En telefonkonsultation koster 800 kr. Varighed 3/4 time.
 

Der afregnes kontant efter hver konsultation. Afbud gives pr. telefon eller mail dagen før. Ved afbud efter kl. 18.00 dagen før, betales der fuld pris.

 
Psykolog Østerbros kursusvirksomhed i København og resten af landet
Læs mere om Psykolog Østerbros kursusvirksomhed under menuen; Kurser, på forsiden.
Psykolog Østerbro holder bl.a. kurser i Den motiverende samtale, Den Løsningsfokuserede samtale, lederudviklingskurser i konflikthåndtering samt i kurser i Stresshåndtering - i København og i resten af landet.
 
At jeg kommer rundt mange stedet i landet - i både offentlige og private virksomheder, sikrer, at jeg som psykolog hele tiden udvider kendskabet til menneskers forskellige arbejdspladser, samt deres kommunikation og trivsel deri. Min vision for Psykolog Østerbro i København er, at jeg til stadighed er nysgerrig på menneskers forskelligheder. Min vision for Psykolog Østerbro er også, at jeg til stadighed udvikles og lærer ved, at jeg som psykolog sætter mig i klientens sted, og tager udgangspunkt der.
  
Du er velkommen til at kontakte mig her

 

sites/default/files/bedst_ny_3.jpg