Psykolog Østerbro

samt Kurser i Den motiverende samtale

v/ privatpraktiserende psykolog Lone Agerskov

banner

Velkommen hos Psykolog Østerbro i København

    Jeg er privatpraktiserende psykolog samt Internationalt Certificeret Coach. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

Kurser - Tlf. 22 79 75 38

"Den Motiverende Samtale" og "Konfliktløsning for ledere" er et must i offentlige og private virksomheder i dag. Undervisning af erfaren psykolog er din garenti for kvalitet - i København og resten af landet!

Læs her hvad kursisterne siger;sites/default/files/Evaluering Region Sjælland 2.pdf

Lær at motivere samt konflikthåndtere med undervisning af praktiserende psykolog. I København og i resten af landet. Se hvad kunderne og pressen siger her.

Nyhed; Den løsningsfokuserede metode i København og resten af landet, nu. Ring og hør nærmere

 
Psykolog Østerbro - Tlf. 22 79 75 38

Er du ramt af personlige udfordringer? - og har du brug for at tale med en psykolog, er du velkommen til at kontakte mig i min praksis på Østerbro i København (læs om behandlingsområder her)

Er du ramt af stress? Jeg har særlige kompencer til at hjælpe dig. Jeg afholder løbende stresshåndteringskurser i København for private virksomheder. Jeg stresscoacher mange enkeltpersoner tilbage til et liv i balance (læs mere her

Er du forælder og står overfor udfordringer i forhold til dit barn, kan en familiecoaching være noget for dig. Praksis på Østerbro i København (se mere her)

Vil du gerne ændre livsstil, kan en livsstilscoaching hjælpe dig i gang - og få dig til at gennemføre! Praksis på Østerbro i København (se mere her)

 
 
 

 

sites/default/files/bedst_ny_6.jpg